Info pre účastníkov

Dôležité info pre účastníkov.

Ubytovanie:

Jannet Baumová – Bukovec
http://jazdeckyklubbetty.sk/ubytovanie

Kontaktné údaje Hotel Spoločenský dom
www.restauracia-fontana.webnode.sk
034 / 621 21 05

Stravovanie:

Stravovanie počas podujatí, vegetariánske, bude zabezpečené priamo na mieste.
Jedálniček na prednáškové dni Pia, So, Ne – pripravujeme, už čoskoro. 

Piatok 22.02.
Obed:
polievka: zo zeleného hrášku, jemne pikantná s pečeným cesnakom
hlavné jedlo: Sviečková omáčka so šošovicovou zapekačkou, cviklovým šalátom a pšenom. Všetko bezlepko, bezlakto. Alergén: bezlakto, zeler

Večera:
Gratinovaná zelenina so zemiakmi, kapustový šalát s olivami. Všetko bezlepko, bezlakto. Alergén: sója (bio tamari omáčka)

Sobota 23.02.
Obed:
polievka: Karfiolovo-zeleninková so šalviou
hlavné jedlo: Pečené zemiaky v šupke, dusený kel s varenou mrkvou na ghee so sézamom, humus, šalátik z červenej kapusty. Všetko bezlepko, bezlakto. Alergén: sézam

Večera: Omáčka z červenej šošovice a zeleninky, klinčeková ryža, placka zo špaldovej múky. Všetko bezlepko, bezlakto. Alergén: lepok (iba v placke)

Nedeľa 24.02.
polievka: z veľkej bielej fazule na kyslo
hlavné jedlo: Kyslokapustovo-pohánkové placky s mrkvovo hráškovým pyré a paradajkovým dipom. Všetko bezlepko, bezlakto.

Príspevok za obed je 6,5E, za večeru 4E.

PROSÍM AKÉKOĽVEK POTRAVINOVÉ ALERGIE, INTOLERANCIE či nechute mi hláste vopred, aby som sa na vás vedela pripraviť.
Pri varení používam ghee – teda prepustené maslo, ak ste teda uplný vegan, dajte mi vediet.

Prosím stravu nahlasujte mailom na majka.hrk@gmail.com

Budu aj koláčiky, kávičky, čajíky, pošmačky :).